Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ορεστιάδα  24-09-2012 
                        
                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ορεστιάδας γνωστοποιεί ότι οι Δικηγόροι του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ των καθηκόντων τους στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2012 συμμετέχοντες στην πανελλήνια και παλλαϊκή απεργιακή κινητοποίηση και ευθυγραμμιζόμενοι με το σύνολο των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

   ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας προς όλο τον ελληνικό λαό για τις δοκιμασίες που υφίσταται καθημερινά, χωρίς να του παρέχεται προσδοκία ανάκαμψης παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του.
  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην προσπάθεια αλλοίωσης του φρονήματος και της ταυτότητας της Ελλάδας.
   ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ  κάθε προσπάθεια αστόχαστης και βλαβερής επενέργειας σε βάρος της χώρας μας και του τόπου μας ειδικότερα.
   ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την εγκατάλειψη της περιοχής μας και την συνεχή αφαίμαξή της  από Υπηρεσίες και πολύ περισσότερο την παντελή έλλειψη προγράμματος για αναπλήρωση των απολυμένων με σκοπό  την ανάπτυξή της, καίτοι προς  τούτο υπάρχουν τρόποι και δυνατότητες.
 ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ακόμα,  την έντονη δυσαρέσκειά μας για την σκόπιμη υποβάθμιση του θεσμού της δικαιοσύνης και την απαξιωτική συμπεριφορά της πολιτείας προς τους Δικαστές.
   ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην προσπάθεια αλλοίωσης του θεσμού της δικαιοσύνης και δεν πρόκειται να συμβάλλουμε στην φαλκίδευση της αξίας, του ρόλου και του λειτουργήματος του Ελληνα Δικαστή.
    ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ μαζί με όλους τους δικηγόρους της Ελλάδας ότι αγωνιζόμαστε και  θα αγωνιστούμε μαζί με τους Δικαστές για την αναμόρφωση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και για να αποκατασταθεί το κύρος του Ελληνα Δικαστή, προς όφελος των δικαιωμάτων του Ελληνα πολίτη.  
 ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ κάθε προσπάθεια επιβουλής και υπονόμευσης του δίκαιου αγώνα των Ελλήνων Δικαστών, και στον  αγώνα τους πρέπει να συμπαραταχθούν οι πάντες, γιατί η δικαιοσύνη αποτελεί θεμέλιο του κράτους και  για να υπάρχει αξιόπιστο κράτος πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητος  και  ελεύθερος Δικαστής, που πρέπει να απελευθερωθεί από τα καθημερινά άγχη και την απειλή και το φόβο της υποβάθμισης και της απαξίωσης.   
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να αγωνιστούν ο καθένας με τον τρόπο του και να συμβάλουν με ειλικρινή διάθεση στην ακύρωση κάθε βλαπτικής  για τη χώρα μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ προσπάθειας, από όπου και προέρχεται. 

                                                                            Για τον Δ.Σ.Ο.            
                   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                             Η Γραμματέας του Δ.Σ.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου